AYDIN / NAZİLLİ - Beşeylül Ortaokulu

Şbt

Küçük Erkek Futbol takımımız ilçe 2.si olmuştur. Beden eğitimi öğretmenlerimiz Alim Akçakaya'yı Ümmet Ülker'i ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Yıldız Kız Futbol Takımımız Aydın il Üçüncüsü olmuştur. Beden eğitimi öğretmenimiz Yavuz ÖZER'i ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Yıldız Kız Voleybol takımımız okullar arası voleybol turnuvasını grup 3.sü olarak tamamlamıştır. Çalışmalarından dolayı beden eğitimi öğretmenimiz Ümmet ÜlKER’ e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle yapılan kutlamalarda emekli olan öğretmenlerimize teşekkür ve hatıra plaketi sunuldu.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma törenimizden kareler. Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz.

KLİBİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı 29.10.2023 Pazar günü okulumuz bahçesinde coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantısı 22.10.2023 Pazar günü velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile okulumuz bahçesinde yapılmıştır. Geçmiş dönem okul aile birliği üyelerimize çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni dönem okul aile birliği üyelerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle Nazilli Gaziler Derneği okulumuz tarafından ziyaret edilmiştir.

Eyl

Okulumuzda 8. sınıf öğrencilerimiz için destekleme ve yetiştirme kurslarımız başlamıştır. Kurslarımız hafta sonu Cumartesi Pazar saat 9.00' da başlayıp 14.00' e kadar devam etmektedir. Tüm öğrencilerimize faydalı olmasını ve katkı sağlamasını dileriz.

Eyl

Haz

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün  ''Okulumda Sanat, Okulumda Spor'' projesi kapsamında 2022-2023 Eğitim öğretim yılı boyunca yapılan çalışmalarımızın sergisinin açılışını Şube Müdürlerimiz Latif AKGÜN ve Yıldıray DEMİR yaptı. Okul müdürlerimiz ve velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği sergimiz müzik dinletisiyle misafirlere keyifli dakikalar yaşattı.  Sergide ve müzik dinletisinde emeği geçen Dilek DEYERLİ, Elif Huri ÇARDAK, Şennur AYGÜN GENÇ, Selma AYDIN, Hacer ŞAKRA, Hatice KAYTAZCI, Hatice Bahar ÖZENLER olmak üzere bütün öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitleri düzenlenen törenle kutlandı. Resim öğretmenimiz Hacer ŞAKRA'nın hazırladığı şehitlik anıtı maketi görenleri duygulandırdı. Emeği geçen Funda Şener, Bahar ÇETİNKAYA, Hacer ŞAKRA ve diğer tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 2024 Ağustos Ayı'na kadar geçerli eSafety Bronz Label almaya hak kazamıştır.

Kas

Böyle güzel bir tören hazırladıkları için başta okul müdürümüz, tüm idarecilerimiz, Müge-Hatice-Selma-Elif Huri-Dilek Deyerli-Şennur-Yavuz-Ümmet ve Ümmühan öğretmenlerimiz olmak üzere, çok değerli yardımcımız Jale Ablaya ve tüm öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.